Je voelt je niet lekker in je huidige werk. Ligt het aan deze baan of is er meer aan de hand? Heb je eigenlijk wel het juiste beroep of moet je misschien zelf de zaken anders gaan aanpakken? Of: je hebt geen werk en wil dit moment goed gebruiken om je toekomst te heroverwegen. Ga je het roer omgooien?
     
 
Voor werknemers en werkzoekenden
Je wilt plezier in je werk, met passie aan de slag. Je moet iets veranderen om dat te bereiken, in jezelf, in de omstandigheden, of allebei. Misschien vragen klachten je aandacht, maar ze zijn vooral een richtingaanwijzer om uiteindelijk juist in je kracht te staan. Als je hiermee aan de slag gaat, zal je als persoon groeien, niet alleen als medewerker.

Lichaamsgerichte psychologie
Welke vraag je ook hebt, deze zal bekeken worden vanuit zowel psychologische inzichten als diverse lichaamsgerichte en meditatieve benaderingen. Ik werk onder andere met Core Energetica en met de polyvagaal theorie. Ik ben bovendien als coach en trainer verbonden aan CSR Centrum, stress- en burn-out coaching.

Core Energetica is een therapievorm waarin lichaam, geest en ziel als een geheel worden beschouwd. De polyvagaaltheorie gaat over zelfregulatie. De CSR-methode is specifiek gericht op herstel van stressklachten.

Er zullen niet alleen gesprekken worden gevoerd, maar ook fysieke oefeningen worden gedaan, of meditatieve oefeningen, om oude patronen bewust te maken en hierin nieuwe keuzes te kunnen maken. Juist wanneer praten onvoldoende heeft geholpen, kan dit een nieuwe impuls geven aan je proces. Je zal je kracht en liefde meer gaan voelen, vrijer door het leven kunnen gaan.

www.coreenergetica.nl
polyvagaalplatform.nl
www.csrcentrum.nl

Als Psycholoog voor Arbeid en Gezondheid NIP onderhoud ik in de regel contact met de bedrijfsarts en de werkgever om processen zoveel mogelijk te bevorderen. Op de website van de beroepsvereniging het NIP kun je meer informatie vinden over de Psycholoog voor Arbeid en Gezondheid.

In een gratis kennismakingsgesprek bekijken we of het klikt en wat de aanpak moet zijn.

Aanbod:

  • Persoonsgerichte coaching op functioneren
  • Psychologisch loopbaanonderzoek
  • Re-integratiebegeleiding
  • Herstel van stressklachten volgens de CSR methodeSpeciaal aanbod:

KOEN traject

Het KOEN traject is het traject om vanuit een kwetsbare positie weer stevig op de arbeidsmarkt terug te komen. Het traject is reflectief en directief, vraagt moed en biedt veiligheid, beschouwt om doelgericht te worden. Het is de combinatie van waar Engelen Arbeidsadvies (www.engelencoaching.nl) en Re-Spect het allerbeste in zijn.

Concreet bestaat het uit:
  1. Persoonsgerichte coaching, met lichaamsgerichte psychotherapie. Met als doel weer klaar te zijn om met werk aan de slag en gaan en vervolgens om te leren van wat je in werk tegenkomt.

  2. Werkgerichte coaching, bruggen slaan naar nieuwe mogelijkheden en kansen, een boost in de sollicitatievaardigheden met als doel: zinvol en leuk werk.
De duur en intensiteit van dit traject wordt afgestemd op de vraag en de situatie.


Privacy Policy